250

 En perfekt vecka är avslutad. 8 visningar, två klack-skadade fötter och en massa skoj ligger nu bakom mig. Vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta dessa dagar. Antar att allt jag kan säga är att jag har verkligen har haft the time of my life! Och ser så mycket fram emot nästa gång!!! Mer bilder finns också på systemkameran min. Dock så har jag fortfarande samma problem med att dessa bilder hamnar upp och ner. Vet inte alls hur jag ska lösa det. 

Mes Dames.

Mes dames är ett märke jag inte vet mycket om. Det verkade inte vara så jätte stort än så jag antar att det grundats rätt nyligen. Men vi fick iaf både sittplatser samt hade det riktigt trevligt så jag är mer än nöjd. Har också tagit en hel del flera bilder på systemkameran. Kommer ladda in dom närmare helgen. Men nu får det bli mobil bilder så länge!. Nu sängen!!!

248

Dag två är härmed avklarad. Är så trött i huvudet att allt jag vill är att sova!!! Imorgon blir det visning kl 10.30 kl 14.00 och kl 19.00. Det blir också lite Fashion talk kl 17.00. Resterande tid antar jag går åt shopping!!! Tänkte iaf försöka se lite roligare ut imorgon än idag. Men eftesom vi endast skulle på en visning och sedan på studiebesök  hela dagen kändes det dumt att klä sig för mycket! Imorgon blir det dock lite mer Mode på kroppen. Dock så åker nog Hunter stövlarna på vare sig jag vill det eller inte. Det varkas nämligen regn regn och mera regn. PUSSHEJJJ!
 

MBFW

Vilken fantastiskt dag jag har haft! Har Levt genom mode hela dagen lång. Har varit på tre visningar under dagen som gått. Först ut begav vi oss mot Bernz för Hunkydory. Sedan blev det en tur till kungsträdgården för Mayla. Och sist men inte minst så hade Odd Molly en öppen visning. Den var helt fantastisk med skridsko åkning och en helt underbar show!!! Imorgon blir det tyvärr inte mer än Mes mades eftersom vi ska på studieresa till skansens kläddkammare, samt på besök hos fotografiska. Men dagen kommer förmodligen bli hur bra som helst ändå!!! <3

246

Har varit lite frånvarande här under föregågna veckan. Jag tror att det beror på att det hänt så mycket grejor runt omkring.... Dock så är jag nu tillbaka starkare än någonsin med lite bilder och berättande om dagen. För idag kickstartade nämligen MBFW igång. Och det var helt fantastiskt!!!

Tillhör du inte lösningen, så tillhör du problemet.

Mina ögon går i kors, men ändå kan jag inte sova. Av någon anledning blir det alltid sena kvällar här borta. Vet inte riktigt varför ,men så är det. Idag har jag iaf gjort klart mina byxor. Funderar på att kanske bära dom en av dagarna nästa vecka. De är lite 70-tals struktur över dom. Svårt att förklara men får helt enkelt slänga in en bild imorgon! Annars så tog jag och cisii en promenad till ica under lunchen idag. Vi köpte med oss ingredienser till pannkakor. Sedan efter att ha återvänt till skolan och jobbat färdigt så hade vi pannkakskväll med Sara. Det var super mysigt och vi pratade om en hel del konstiga grejor. Riktiga hemlisar om man säger så. Rätt underbart måste jag tillägga!!!

244


243

ASSÅ JAG ÄR SÅ TAGGAD INFÖR NÄSTA VECKA SÅ ATT JAG NÄSTAN SPRICKER. Har fått 5st inbjudningar än så länge och det känns som att fler kommer komma. Jag känner hur det verkligen bubblar i magen av iver och hopp varje gång det plingar till i mobilen!!! Under denna vecka så kommer också klassen ta sig ner till stockholm för en studieresa. En av visningarna är också öppen och vi kommer då gå på den tillsammans. SÅÅ KUL! Klassen stannar måndag-tisdag för mode, men också för lite eventuella museum besök. På onsdag kommer sedan Jag, Cissi och Sara fortsätta modeveckan med fler visningar. Vi har också skrivit upp oss på en fashion talks kl 19.00. längtar!!!!!! 

Det värsta är bara nu. Hur många fina foton på mig, som nu är förstörda, på grund av dig.

 

241


240

Vaknade upp med ännu en god nyhet i inkorgen. På måndag håller nämligen odd molly sin visning. Och vi var alla jätte välkommna!! Vilket är super kul! Nu under förmiddagen ska jag ta det lungt. Vi har nämligen ingen lärare fören efter lunch. Jag ska dock om ett tag bege mig iväg för att jobba på mina byxor. Börjar likna någon nu!

239

Varför älskar jag denna väska exakt lika mycket som när jag hittade den för nästan ett år sedan?!!! Tycker det är på tiden att det kommer en kopia!!!

238

Denna kväll slutar nu fantastiskt bra med vetenskapen om att om prick en vecka så sitter jag på Menckles visning!!! Men dagen i sig har varit lite sådär. Mycket lyssnade och lite action om man säger så. Vi hade redovisning då alla skulle presentera en designer och berätta lite om personen i fråga. Själv tycker jag det var en riktigt rolig uppgift och att det var riktigt intressant att lyssna på alla andra. Men vi hade också redovisning i drapering. Vilket absolut var super intressant. Men shit vad man blir förstörd av att bara lyssna en hel dag. Helt galet. Är så trött att det inte finns någon annat allternativ än sängen precis nu. 

237

Kan inte komma ihåg senast jag var så här glad. Har tjatat på våran lärare att skicka iväg förfrågningar om att få gå på Stockholm Fashion Week. Och tror hon skickade till kanske 5-6 personer. Själv skickade jag till alla och vad väntade i inkorgen om inte denna fantastiska inbjudan. Har skickat iväg mail till runt 20 designers så jag hoppas att eventullet få fler positiva svar. Hur underbart vore inte det?. Men nu ska iaf jag, Cissi och Sara rocka åtminstonde en visning!!! LÄNGTAAAARRR!!!!

imbatmanpromis

Bytte nyss namn på instagram. Kände att det var på tiden att jag lever upp till min fulla identitet. 

235

Jag blir så kär....... Dom högra skulle passa perfekt här i kylan och snön. De vänstra kommer vara perfekta i vår. Men som tur är så går jag åter i London tankar. Så några skor blir det nog inte i daggs läget.  Men en resa därimot.....

234

Har precis ätit middag med brudarna här uppe i forsa. Stekte lite kyckling som jag sedan fyllde upp paprikor med. Dessa blev sedan toppade med lite fetaost och sedan var det bara en tur i ugnen som saknades. Riktigt gott!! Här uppe är det just nu runt 20 minus, dvs så är det riktigt riktigt kallt. Det är tur att jag bor så nära skolan så att jag ändå jag leva med min nya Hunter stövlar. Älskar dom nämligen!! 

233


Idag byggde vi provdockor efter våra egna kroppar. Tog runt 3 timmar men det var riktigt roligt! Imorgon är det resten av klassens tur och då ska jag bygga in en av tjejorna här uppe. Sedan när allt har stelnat och är klart så kommer vi trä över modellen med svart tyg. vet inte riktigt om man kommer ha så jätte mycket användning av denna typ av provdocka, men det är en rolig grej att göra iaf!!

LIP VOLUME


Fick ett paket Lip Volum av min underbaraste och bästaste syster i helgen. Och funkardet då undrar ni givetvis?  Och ja det ska jag säga er att det gör. Det sticks, det bränns, och läpparna svullnar sedan upp. Det är både roligt och lite spännande. Men jag antar att man bör vara lite försiktig så att man inte får någon allergisk chock eller nått. Gillar det massor iaf, och det kommer från StyleByTyra! 
 

231

För att fortsätta med ett lite roligare inlägg så fyller min bror 25 år imorgon. Detta firades självklart med hela släkten under gårdagen. När gästerna sedan åkt hem så kollade vi på några avsnitt av American Horror story. Så läskigt!, Men så bra!. jag invigde också mina Jeffrey Cambell skor en snabbis igår. Tyvärr så klämmer de rejält vid tårna. Vilket är lite jobbigt. Jag funderar på att ta ut dom lite hos en skomakare. Men det kanske är värt att gå in dom lite extra bara. Så de töjer sig. Frågan är om man klarar av smärtan!!?

230

Det var ett tag sedan jag bloggat nu. Den stora anledningen är väl egentligen bristen på inspiration och allt annat där i mellan. Har inte riktigt något att säga eller något att dela med mig av. Känner mig mest stressad och väldigt trött hela tiden. Och när jag fick veta att det lutar mot kyligare tider här uppe så får ju inte det en precis att känna sig bättre. Bortsätt från det så har jag både glömt att packa ner middag till kvällen, jag har också glömt att packa ner mitt nässprej som jag köpte tidigare idag, och till de värsta så glömde jag mina sänglakan hemma nytvättade. UNDERBART............ 

JUST KILLED A MAN, PUT A GUN AGAINST HIS HEAD, PULLED MY TRIGGER NOW HIS DEAD.


Är så trött så jag vet inte vad. Mår inte bra heller. Förmodligen bäst att sova så det kan bli en ny dag. Dessa dagar har nämligen inte varit särskillt värda!!! 

228

Ett glas öl och lite värme vore inte fel alls nu. 

RSS 2.0