103

Sitter och försöker få ner det sista till morgondagen. Ska oponera på en grupp samt läsa alla andras arbeten för att sedan diskutera. Ser verkligen inte fram emot det. Känns helt onödigt då uppsattsen redan är inlämnad så vad någon tyckter jag gjorde dåligt kan ändå inte påverka slutresultatet. Men det är vad som måste göras så ska ta itu med det nu. Sedan har man "om uppsattsen blir godkänd" tagit examen i modevtenskap. Känner mig så duktig och stolt!! Jag skickade också iväg min ansökan till mode och design linjen i forsa igår. Så om allt går sin väg kanske jag väljer att studera där nästa termin. Spännande!!!

102

Jag har länge velat kring denna lillalilla burk med ögonbrynspulver. Jag plomberade den för att jag hade tänkt hitta någon kupong eller något hemma som gjorde köpte lite billigare. Det enda som var aktuellt var om du handlade över 500kr. Äsh tänkte jag och bröt plasten. Det är då jag minns att jag har ytterligare ett köp att göra på kicks vilket hade fått mig över summan... Sjukt irreterande!!! Men ska försöka vara nöjd ändå.

101

I lördags började dagen med lite 40 års firande. När jag kom hem hämtade jag sedan upp mysan och vi begav oss sedan hem till becca för lite alkohol, chips och skitsnack innan rilles. Kvällen var underbar och för en gångs skull spelades riktigt bra musik. Hur vi tog oss hem efter kvällen är ett känsligt ämne. Men det är ett minne för livet utan tvekan. Jag tror vi snittade hemturen på någon timme eller två.. Hahaha Så värd kväll!!!

100

När man sitter med arbetet hela dagen och hela natten "bakis" för att deadlinen är dagen därpå. MEN när man sedan inser att deadlinen INTE var nästa dag utan att man har ytterligare en dag på sig OCH att man varit vaken hela natten helt i onödan. Då saknar man ord!

99

Vilken underbar kväll jag nu vaknar upp från. Många saker kan ej varken återberättas eller tillkännages men det är lugnt. Jag hade en toppen kväll med de två bästa brudarna in town och vad mer behöver någon veta!!


DETALJER


97

Dessa underbara bilder klickade jag under en av dagarna i Grekland. Hur underbart vore det inte att lära sig segla? Kanske något att sätta på listan av saker man ska göra!
Just nu sitter jag och pysslar ihop lite skisser med gamla betyg samt ett personligt brev till en mode och design skola i Forsa. Har självklart sökt en hel del annat här i Stockholm också men det är pirrigt att skicka iväg en ansökan så långt borta. Hur roligt vore det inte om man kom in. Alternativ ska man ju aldrig säga nej till!!

96

En kväll så begav sig jag och syster ut bland klipporna för att beundra allt vackert runtomkring oss. VI passade också på att ta lite fina bilder. Det är otroligt vad mycket miljöbyte gör skillnad för både kropp och själ.
Den underbara skapelsen på bilden är från FAA kollektionen. Så vackert med släp tycker jag!

95

Tänkte bjuda på lite blandade bilder från Rhodos. Älskar alla underbara färger på väskorna och jag ångrar verkligen att jag inte köpte med mig en fin duk till mitt nattduksbok. Så fint!! Men nu måste jag verkligen sätta mig ner och plugga så jag hinner träna ikväll. Kanske ändå tar en tur till cetnrum för lite lunch om jag hinner senare. Men det är ytterst tveksamt. Pusshej

94

Tänkte slänga iväg en kyss till Mysan för att hon fixade till lite här på bloggen. LOVEIT! Du är bäst., och det vet du!!<3

93

Har en hel del fina semseterbilder att visa för er alla. Jag tänkte börja med att visa lite outfit bilder från kvällarna i Grekland. Vi åt både middag på hotellet och tog oss in till stan för att se på allt Rhodos hade att erbjuda. Älskar verkligen alla gamla ruiner. Så fint att all historia lever kvar.

92

Hejhoppgummitopp!!
Investerade nyligen i dessa skönheter och jag är så himlahimlahimla nöjd. Värda varenda krona!!!

 


91

Det blir rätt svårt att säga hem ljuva hem när man har haft det så bra som jag har. Men allt gott måste få ett slut. Ska göra mig redo för ett möte i skolan imorgon sedan blir det sängen. Galet trött!!

Jag har bytt ut skinjackan nu också. Hittade pappas gamla jeansjacka från ljuva 90-talet. Vilket betyder att den är oversize och går under namnet Lee. Haha. Puss på er.


90

Denna kväll har varit riktigt mysig. Vi tog taxi till staden och strosade sedan längs vattnet och sedan genom nya staden till den gamla. Så underbart vackert allt är!!! Har tagit helt underbara bilder med systemkameran som jag kommer dela med mig av när jag kommer hem. Men den som väntar på något gott...

 


89

Hallo fellows!
Idag är solen riktigt busig!! Den tittade fram ett tag imorse. Sedan började det hagla och blixtra runt 30 minuter. Sedan var solen tillbaka och jag låg bekvämt i solstolen fram tills vattengympan började. Men efter 2 timmar kom ovädret tillbaka och har nu myst med familjen i hotell rummet sedan dess. Riktigt tråkigt väder, men imorgon ska det vara fint igen. Har tur nog blivit rätt brun så det är inte hela världen att man missar en dag vid polen.

 


88

Jag har det riktigt bra här borta abroad. Njuter av en daglig öl i till lunch, i solen, på balkongen, till middagen. Haha ja det blir en del. Men det är jag värd!

Saknar faktiskt min My idag. Och ända är jag hemma igen på söndag! Vill inte ens tänks på hur det blir när du flyttar.


87

För många vittnen!!! Vi hörs på Torsdag Pusshej.

 


86

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.


Nånting känns konstigt, nånting känns fel Jag tror jag gråter, det tror du med


Så vackert och så fint. Jag var vid stranden idag. Släppte iväg all oro, ångest, irretation och frustation. Det känns bättre nu, men jag tänker inte glömma och jag tänker inte förlåta. Inte denna gång!

84

Hallå i stugan!
Den kommande månaden kommer vara väldigt jobbig och påfrestande. Är nämligen fullt i gång med att skriva min b-uppsatts. Har grubblat och grubblat på vad jag ska skiva om men slutade tillslut och valde att bara skriva om något simpelt. Så under denna månad kommer jag att vara upptagen med att analysera "den lilla svarta".

I helgen så läste jag klart hungerspelen trilogin. Jag tror jag läste ut varje bok på i snitt en dag var. Så ni kan ju tänka er hur galet bra dom alla är. Jag kände för att läsa om dom precis när jag slutat. Och vore det inte för denna b-uppsatts hade jag förmodligen gjort det också. Men det får helt enkelt vänta tills i sommar.


83

Var och såg hungerspelen idag för andra gången. Hade ju inte läst boken när jag såg filmen första gången. Men eftersom jag läste ut den på en dryg dag under förra helgen, så var jag mer än taggad på att se filmen igen. Alla viktiga detaljer man missade första gången blev mycket tydligare när man såg filmen igen. Trodde inte filmen kunde bli bättre, men jag hade fel.

Nu sitter jag i soffan med mysan och kollar bb. Allt spårar och jag har världens klump i magen. Ushh!!!


82

Denna dag har varit rätt seg. När skolan äntligen tog slut begav jag mig snabbare än snabbast hem. Träffade sedan becca för en promis i det vilda. Eller ja, vi passerade några buskar. Jimmy kom sedan över och vi grillade och myste tillsammans med mina föräldrar.

Nu är mysan här. Vi följde med Jimmy och becca för mjukglass och vi väntar nu in att fråga Olle ska börja. Eller blir det kanske bb? Nja,,, får vänta och se helt enkelt. Pusshej


81

Hej hopp!
Idag inviger jag mina nya underbara mintgröna byxor. Fick med mig dom hem från stan när jag och mysan var inne och åt glass. Gillar dom verkligen jätte mycket. Så jag funderar på att skicka tillbaka byxorna jag beställde från Topshop då de ändå i princip ser exakt lika dana ut. Men vi får se. Det verkar som att syster kanske vill ha dom!
Nu måste jag återgå till mitt tråkiga seminarium. Pusshej leverpastej


80

Jag vet inte vad jag kan säga. Inga ord kan beskriva vad jag känner. Har läst ut hungerspelen på drygt en dag. Jag har njutit av varenda timme, fått ett brett leende på läpparna varje gång boken gått min väg. Jag har håll mig från att gråta i sorgliga ögonblick. Men när sista sidan dök upp... Nej jag kan inte förklara. Jag har aldrig fällt en tår av en bok. Särskilt inte en bok där jag redan sätt filmen. Men denna bok. Ja denna bok. Sista sidan kom. Och efter sista meningen så bara brast det. Denna bok var äkta!


79

Idag har jag varit i skolan från 10 till 15. Rätt lång och saftig dag med andra ord. Särskilt eftersom det var så mycket information. Men när jag lämnat universitetet så hämtade jag först upp syster hemma, sedan begav vi oss mot tandläkaren i Enköping. Vi åt sedan glass i solen innan vi skulle hämta mamma vid tåget.

Nu ska vi grilla hamburgare och njuta av värmen så länge den består. Och som ni ser nedan så har jag beställt någonting från TOPSHOP. Mysan har också någonting i påsen som tillhör henne. Så vi får väl se hur lång tid det tar innan hon knackar på dörren<3


RSS 2.0