190

FÖR MIG så är dessa bilder upp och ner! Men ryktet säger att det inte är så på någon annans data. Haha. Så snälla KOMMENTERA och svara mig om det är så eller ej. För det vore väl riktigt trevligt om det bara är mac som är skum. Ps: Dessa godingar är tagna på en pubs uteservering i underbara London!<3 PUSSS 

Kroki

USHHHHH vad jag är dålig på att uppdatera. Vet inte varför egentligen. Bara är det. Tror typ inte att någon läser. Men såg idag att det ändå är några stycken som tittar in ibland. Så varför inte uppdatera lite då och då om vad jag gör!? Det är så svårt när man känner att man har så mycket mer att ge men inte har tid eller ork. Menmen ska skärpa mig nu iaf!!! Dessa två bilder är från förra veckan då vi målade kroki i skolan. Jag hade aldrig gjort det förrut, och var inte så jätte taggad på att göra det heller. Men det var verkligen riktigt lärorikt och roligt. Man fick en helt annan syn på kroppen och uppbyggnaden av den. Målade med kol och kan utan tvekan säga att det vore roligt att göra igen!

188

TITTATITTATITTA vad fint det nya lacket från opi som alla snackar om är! Tog en tur förbi kicks när jag ändå skulle till ica, och gissa om jag blev glad när kicks hade 20 procent på lacket för alla medlemmar! Älskar det!!!

187

HALLO BABES!
Har på börjat med livet i skolan. Vilket i detta fall inte handlar om mitt egna liv, utan om en del på kroppen som ska omstruktureras. Håller nämligen på att lära mig hur man gör en skjorta/blus/klänning, och lite allt annat där i mellan. Så det är så här kompliserat det ser ut att vara när man påbörjar livet. Haha, men det ska nog se till att bli rätt bra i slutändan ändå! 

186


185

VILKEN JÄVLIGT FANTASTISKT UNDERBAR KVÄLL!!!!! Åkte hem en dag tidigare och passade på att träffa en av de bästa tjejorna i Stockholm!!! Då vi aldrig bestämmer vart vi ska äta så slutade vi som vanligt på fridays. Men vad gör det?, åt gott, drack vin och pratade om allt som hänt sen sist. Fantastisk kväll!
 

C o l l a g e


183

Hur kommer det sig att hemmafester nästan ALLTID är roligare än utekvällar? Det blir alltid en perfekt kväll för klackar då man ändå går utan skor inomhus. VIlket får en att klara de flesta höjderna utan problem. Man får helt enkelt känns sig skitsnygg utan att behöva oroa sig för att bryta fötterna!! Fantastiskt tycker jag! Nu ska jag dock tona ner festandet ett bra tag. Upptäckte nämligen något ytterst sorgligt under helgen. Och om ni undrar vad det är så är det intaget av alkohol. Även om det inte alltid är så att alla utvecklar ett beroende av alkohol så behöver inte vanan tina. Utan istället kan kroppen lära sig att hantera halterna bättre och bättre. Och hur sorgligt är inte det! Och,,,, ursäkta för att jag säger detta,,, men hur dyrt blir det inte??!! HAHAHAHAHAHAHAH!!!!! I------lands--------problem! Jag är sorglig, men även fast ett glas vin, eller ett glas öl kan vara så fantastiskt gott, så vill man väl en gång på miljonen bara gå ut och spåra lite.... My,,, du vet vad jag menar! HAHA Men nog om detta! Nu ska jag till skolan och skapa lite... PUSSSSS

182


Gårdagen var pretty mych great! Vi firade Becca hemma hos henne. Där bjöds det på pasta och vin i lass. Vi drack, umgås och hade det super trevligt. Tyvärr så var utgången ytterst tveksam då det inte var många själar närvarande i Bålsta. Men kvällen hos Becca var super rolig och minnesvärd. Och när en miss ananoym person dansade loss på bordet på krogen så gav det kvällen i helhet ett stort A+ trots bristen på folk. 

181

Hej minna pinglor. Jag sitter i sängen och är så redo för att säga godnatt. Ögon känns fastklistrade och jag har ingen energi kvar i kroppen. Jag tänkte bara säga att om det är något jag har gott om så är det bilder från Lodnon. Jag vill ju verkligen visa upp lite smått och gott också. Men någonting som jag verkligen INTE förstår med mac är varför bilderna laddas upp, upp och ner. Och jag förstår även inte hur man vänder dessa bilder????? Så om någon har koll kan dom ju vara söta och berätta hur man gör. Och om ni vet men inte vill berätta så kan ni ju leva med att tomten ser allt. FOFF!<3 Ps: Imorgon ska jag slå klackarna i taket för Rebecca aka pissludret som fyller 24 idag!! Så vi ses på Rilles!! HAHA

180

Sååååå. Väl framme i London så låg huvudfokusen på shopping. Vilket märktes lite extra mycket när vi väl kom fram till flygplatsen. Min underbara, lagomstora resväska, sprack. Jappjappjapp, just my luck. Så fick pröjsa hela 7 pund för att få den vackert inplastad under hemresan. Det är under dessa stunder i livet som man måste reflektera lite och verkligen tänka efter- Var det värt det?. åå vet inte riktigt vad mer jag kan säga än ja, det var värt det. Om dettaändå hade hänt vid hotellet då jag pressade ner allt nytt i min söta lilla väska, då hade jag gärna köpt en helt ny. Jag menar, hur underbart hade det inte varit att shoppa något nytt till det nya. haha. Fantastiskt mina damer och herrar, fantastiskt!
 
 

London.

London var lika perfekt som vanligt. Det finns verkligen inget bättre ställe på jorden. Jag saknar det redan och kan inte göra annat än att tänka på hur det kommer kännas att åka tillbaka. Fick ångest dirrekt när vi satt och väntade på planet och hörde alla Svenskar prata runt omkring mig! Att åka till London är som att hamna i en bubbla. En bubbla av lycka i form av öl, britter och shopping. 

RSS 2.0