78

HEEY sockerpinglor!!
Idag har varit en fin dag tycker jag. Jag vaknade upp med "hungermy" runt 10 imorse. Medan vi myste i sängen så gjorde vi också planer om hur vi skulle spendera dagen. Vi solade och åt lunch ute i solen, men sedan efter att vi duschat och fixat till oss lite så tog vi en tur till stan för lite strosande i butik och ätande av mjukglass. Vi har nu under kvällen njutit av en supermiddag fylld med hemmagjorda grillspätt och så har vi pimplat lite vin. En fin Valborg utan alla dessa krav som Valborg egentligen innehåller med andra ord.


77


Här har ni en bild på mina nya skönheter från FashionByC. Har en känsla av att dom kommer användas flitigt framöver!

76

HEYYY!
Igår hände en hel del underbara saker. Tack vare min tålamodliga mamma så kommer en del fint från hm snart hem i brevlådan. Sen så följde jag med Anna när hon tog sin tatuerings oskuld. Hon är så cool att hon gjorde fyra på en gång!! När vi lunchat så klippte vi varandras hår och jag slängde sedan i lite blekning i topparna då jag var så sjukt sugen på något nytt!! Sedan till kvällen lovade jag syster en tur till kista för bio och shopping. Vi såg hungergame. Team Peeta<3<3<3 Behöver jag säga mer!!!

75

Igår klockan 09.59 satt jag spikad vid datorn då jag inte hade någon möjlighet till att ta mig till en butik för släppningen av FAA kollektionen. När klockan sedan slog 10 tog det ett tag tills man kunde skicka efter dessa skönheter. Och eftersom jag vid halv 11 skulle bege mig mot tågan för att följa med Anna när han tatuerade sig så fick min underbara mamma hålla vakt vid datorn tills sidan blev tillgänglig igen. Allt löste sig iaf till slut och snart kommer dessa skönheter trilla ner i brevlådan!!!

74. Jeffrey Campbell

Jag vet att denna bild verkligen INTE gör skona rättvisa. Men ville så gärna visa upp finingarna och orkar verkligen inte ta en ny bild. Dessa skönheter från Jeffrey Campbell kommer bli en självklart favorit i sommar. Tror faktiskt att jag får chansen att inviga dom redan till helgen då jag ska dansa bort alla minnen av konsumtion och marknadsföring! haha

73

Jag har länge varit på jakt efter vita kostymbyxor. Tycker dessa skönheter från ZARA är helt perfekta!!! Tror dock inte att budgeten tillåter då jag beställt lite smått och gott från nelly förra veckan. Får visa er vad när de trillar ner i brevlådan. Men funderar ändå strakt på dessa. Skulle vara så snygga i sommar. Men jag skulle nog inte matcha dom som ovan. Utan förmodligen vitt på vitt. Riktigt snyggt! Tänk att matcha dom med väskan nedanför. OJOJOJ!

72

Jag dör typ när jag ser denna skapelse. Fantastisk!!

71

Jag vet att jag inte bloggar så värst ofta just nu. Men dessa veckor har varit jobbiga. Från en tenta till en annan så att säga. Så ska försöka ligga i tills på onsdag då jag förhoppningsvis gör min sista tenta under detta läsår. Sedan ska jag förstarta helgen med att umgås med Anna på torsdag då hon kommer till bålsta för lite roligheter. På fredagen vet jag inte exakt vad som händer än, men på lördagen ska jag deffinitivt ut och skaka rumpan. Var så säker på det!!!

70

Detta halsband ger mig så underbara sommar vibbar. Hade jag sprungit ut i en vit klänning i år, så hade jag lätt matchat med detta halsband<3 Helt underbart och glatt från ZARA.

69

Gårdagen var riktigt great! Mysan and myself hade egentligen bestämt oss för en skön kväll i sängen med glass och bb då vi båda ligger en hel del back på kontot. Men efter en del betänketid så tog vi pengar ur sparkassan och levde livet som de ska levas. Jag och my plockade upp becca och vi satte på oss partyskona. Vi bokade bowling till 8 och körde sedan en hel del drinkar hemma hos becca innan vi begav oss till klippan här i Bålsta, rilles. Kvällen var underbar!!!

68

Dessa skor är helt fantastikt fina. Skulle egentligen vilja beställa hem dom. Men funderar på att beställa ett par jeffrey så jag får helt enkelt prioritera!

67

Här har ni ett av mina köp sedan i torsdags! Fick med mig en orange bikini från hm som jag gillar jätte mycket!!! Fick också med mig en rätt cool genomskinlig regnjacka. Men vi får se vad det blir utav den.

66

Som ni kan se på bilden har jag haft en riktigt bra påskafton. Jag har njutit av en riktigt trevlig påsklunch, jag har gått en långpromenad i skogen med mamma och jag har sedan fått lyxen att njuta av grillat. Vi besökte också bryggan vid sjön med en drink eller två för att se solnedgången. UNDERBART!

65

Igår så packade jag, syster och mor min vårat pick och pack för att åka upp en dag tidigare till landet. Idag har jag därför varit in till the mini City och shoppat lite med syster. Fick med mig en och annan grej som jag kan visa upp lite senare. Stannade också till vid naked juice bar och köpte med mig en god mangoSmothie. Så galet god. Lite senare när vi väl kommit hem så tog jag en springtur i skogen. Försöker ta en tur varje dag nu för tiden så jag ska kunna springa alla lopp som jag tänkt nu i vår och senare under hösten!!! Har ju köpt en hel del nya springkläder så man kan inte bli annat än taggad. Nu ska jag fortsätta kolla in min dagliga synd, bb! Puss och kram.

64

HALLO FOLKS!
Förutom en dundrande huvudvärk är jag på rätt bra humör. Har kollat in en hel del utbildningar som jag ska söka nu till hösten. Först på min lista så ligger en konstutbildning i Frankrike på ett år. Vilken dröm det vore. Får lära mig grundläggande franska för att klara mig på vardagarna, samt sedan efter att ha lärt mig alla grunder inom målandet fördjupa mig i en teknik. Galet... Tänker också söka mode och design i forsa eftersom det också är en helt annan dröm för mig. Har sjäkvklart även en hel del annat som jag tänker söka ifall detta inte går min väg. Men vi får helt enkelt vänta och se. Jag älskar dock att jag får möjligheten till att ha dessa drömmar, och eventuellt till och med får chansen att förverkliga dom. Fingers crossed!!!

RSS 2.0